A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
-=ÖSSZES VICC=- -=ÚJ VICCEK=- Agresszív kismalac Anyós viccek Aranyhal, Jótündér Állatos viccek Chuck Norris tények Cigány viccek Jean viccek Székely viccek Szőke nős viccek Sztorik
Napivicc.hu
 
- Hogy szól a kannibál leánykérés?
- ???
- Légy az eleségem!
Vicc beküldve: 2006.07.26.
A vicc beküldője: Béla
Minősítése: 21 szavazat
* * * o
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
 
 
 
 
 
Megtörtént
Volt egy csaj, nevezzük Macának. Ez a Maca arról volt nevezetes, hogy mindenkivel lefeküdt, aki csak az útjába került. Egyszer nekem is megvolt a Maca. Egyetlen szépséghibája a dolognak csupán csak az volt, hogy egyébként nekem amúgy van barátnőm. Egyszer a barátnőm jön haza. Azt mondja:
- Jenő, beszélnem kell veled!
- Jó, mondjad!
- Ne haragudj, de megcsaltalak.
Hát elég ambivalens érzéseim lettek ettől. Normális esetben ugye megöltem volna, de hát lelkiismeret furdalásom volt a Maca miatt.
- Tudod Tüncike, az van, hogy hát én is félreléptem, bizony.
- De én a Tivadarral! - az a falu bikája.
- Én meg a Macával, sajnos.
Erre ő tök részletesen elmondja, hogy mit, hogyan csináltak a Tivadarral. Már lilult a fejem erre ő elkezd éktelenül röhögni.
- Mi van?
- Április bolondja!
Nézek a naptárra, hú, úristen, hát április elseje. Tüncike röhög mint állat. Aztán azt mondja:
- Hát azért gyorsan kapcsoltál. Még hogy te meg a Maca! Jó vicc, hehehe! Már amúgy is a fél falu terjeszti rólatok ezt a hülye mesét.
Tüncike még tán most is ezen röhög, szerintem még senki se úszott meg ilyen könnyen egy ilyen hülye szituációt. A barátnőm már akkor se hinné el a Macás dolgot, ha a saját szemével látná.
De a Macát nagy ívben elkerülöm!
Vicc beküldve: 2008.05.20.
Minősítése: 60 szavazat
* * * * 
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
Napivicc.hu - Az egyik legnagyobb viccgyűjtemény
Több vicc
Partnerek: www.micropay.hu | www.netrandi.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.gyertyaláng.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu

Hirdetés