A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
-=ÖSSZES VICC=- -=ÚJ VICCEK=- Agresszív kismalac Anyós viccek Aranyhal, Jótündér Állatos viccek Chuck Norris tények Cigány viccek Jean viccek Székely viccek Szőke nős viccek Sztorik
404 Not Found

Not Found

The requested URL /napivicc_video.php was not found on this server.

Sztorik, megtörtént esetek, urbanlegend-ek
 
 
 
 
 
Árpit egyik este rádumálták a haverjai, hogy menjenek el a diszkóba. Nem sok kedve volt menni, mert fáradt volt, de gondolta, egye fene, eliszogatnak a srácokkal. Be is vágta magát a bőrfotelek egyikébe, amikor rövid idő után odament hozzá egy csaj:

- Szia, láttam nézel egy ideje, gondoltam idejövök.

Árpi ledöbbent, életében nem látta a ezt a nőt, leginkabb maga elé bambult, de jó kis csaj volt, hát ha már itt van, meg jól is néz ki, ő semmi rossznak nem elrontója. Beszélgettek, iszogattak, amikor a csaj egyszer csak megszólalt:

- Téged zavar a gyerek? Mert nekem van egy tündéri, fél éves. - Hat, Árpit vagy 10 feles után nem zavarta a gyerek...
Másnap reggel azért már igencsak kezdte zavarni a gyerek. De azt mondta, nagyon jó nő volt, ezért telefonszámot cseréltek, meg is beszéltek délutánra egy találkozót.

El is ment a megbeszélt helyre, hívta a csajt telefonon, hogy hol van, nem látja. Csaj mondja, hogy itt és itt VAGYUNK. Árpi fejében megszólalt a vészcsengő. Gyerekkel ment randira a csaj? Nem, nem a gyerekkel ment az első randira. A szüleivel ment, és Árpit azon nyomban be is mutatta anyunak és apunak, akik nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Mondták, hogy ők mennek a kocsmába, hívták Árpiékat is, hogy tartsanak velük. Árpi mondta, hogy ő nagyon sajnálja meg minden, de kocsival van, nem ihat, dolga is lesz még. Ezután leanyzóval némi beszélgetést folytattak, aki végül mondta, hogy a szüleivel a buszpályaudvaron találkozik.

Árpi rendes fiú, felajánlotta a csajnak, hogy akár el is viheti, nincs az olyan messze a várostól, amire a hölgyemeny kapva kapott az alkalmon, és az is eszébe jutott, hogy akkor már a szüleit és a gyereket is vihetnék.

El is indultak, összeszedték anyucit, apucit, a gyereket, és mint egy szép boldog család autóztak a telek felé, miközben Árpi végighallgathatta, hogy a népes rokonságból ki iszik és ki alkoholista. Árpi fél órát szellőztette az autót a szülők khmm... lehelete után.

Árpi azt mondta megérte, van egy olyan sztorija, amit évekig mesélhet, ilyen tutira nem történik akárkivel.

Árpi utána hanyagolta a nőcit, de hamarosan összegyűlt tizenvalahány nem fogadott hívása tőle. Aztán kapott egy SMS-t: - Te mégis mit akarsz tőlem? - szöveggel. Erre már válaszolt, hogy ő nem vágyik OLYAN komoly kapcsolatra jelenleg. Az ifjú anyuka nem válogatta meg a szavait ezután...
Vicc beküldve: 2008.05.20.
Minősítése: 28 szavazat
* * o
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
Napivicc.hu - Az egyik legnagyobb viccgyűjtemény
Több vicc
Partnerek: www.micropay.hu | www.netrandi.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.gyertyaláng.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu

Hirdetés